Soeren-Borch-Web1.png

Søren Borch

Homøopat

Homøopati er en holistisk behandlingsform der behandler både akutte og kroniske sygdomme. I homøopatien betragtes sygdom ikke som isolerede symptomer der skal behandles adskilt, men som organismens reaktion på en grundlæggende ubalance. Formålet med den homøopatiske behandling er at finde sammenhængen i, og årsagerne bag personens symptomer, og ved hjælp af det rette homøopatiske lægemiddel at styrke organismens evne til at helbrede sig selv.

> Læs mere

borch@adr.dk

T +45 49 21 00 80

Nordre Strandvej 119, bygning A, 1. sal

3150 Hellebæk

mia.png

Mia Damhus

Ernæringsterapeut DET, cand.pharm.

Uddannet brygmester og gennem 10 år beskæftiget i bryggeriindustrien. Sideløbende uddannet til ernæringsterapeut og medlem af Danske Ernæringsterapeuter DET.

Siden 1996 privatpraktiserende ernæringsterapeut.

Forfatter til flere bøger om ernæringsterapi. Ernæringsfaglig leder ved uddannelsen til ernæringsterapeut og aktiv som foredragsholder

> Læs mere

md@cetcenter.dk

T +45 38 33 10 99

Institut for Integreret Behandling

Ryesgade 27, Baghuset 1. sal

2200 København N


peter.png

Peter Lund Frandsen

Touchpoint grundlægger og partner
En af de fire partnere i Institut for Integreret Behandling (IFIB)
5 års lægevidenskab på Københavns Universitet. 1 års studium af fysik og filosofi i USA.
30 års studier af energimedicin via litteratur og internationale konferencer.
Udviklet 18 timers kursusserien "En ny tids biologi".
International foredragsholder, underviser og komplementær behandler med speciale i bioholografiske metoder som Nervereflexologi og Zoneterapi.
Sammen med Dorthe Krogsgaard udviklet efteruddannelses serien ”Rundt om…” som er efterspurgt verden over fra Alaska til Australien.  Touchpoint tilbyder 15 forskellige efteruddannelseskurser.

Drivkræfter: Nysgerrighed efter at forstå hvordan verden virker, improvisation på saxofon og basklarinet.

> Læs mere

pf@touchpoint.dk

T +45 70 23 70 47

Institut for Integreret Behandling
Ryesgade 27, Baghuset 1. sal
2200 København N

BirgitUhrbrandt

Birgit Uhrbrandt

Tandlæge

Det betyder sikker beskyttelse ved fjernelse af amalgamfyldninger (sølvfyldninger). Test af spænding på amalgamfyldninger, og forligelighedstest af hvilke materialer patienten kan tåle. Program for vitaminer, mineralerog homeopatiske midler til at støtte udrensningen, samt kultabletter på dagen for fjernelse.

Desuden arbejder jeg med at skabe harmoni i kæbeled (TMJ), muskler og biddet.

> Læs mere

birgit@svanetand.dk

T +45 45 88 96 88

Tandlægecentret Svanen
Lyngby Hovedgade 27, 4. sal
2800 Lyngby
WWW


goldschmidt.png

Annemarie Goldschmidt

Kinesiolog, Skole- og Uddannelsesleder på Dansk Pædagogisk Kinesiologiskole®

Har desuden privat praksis. Opsøges af klienter med problemer af såvel fysisk, som emotionel, mental og spirituel art og af børn med indlærings- og andre skolevanskeligheder.

Stor erfaring med børn med indlærings-, koncentrations- og andre skoleproblemer

Har deltaget i og selv iværksat flere forskningsprojekter. Er p.t i gang med et pilotprojekt om ”Smerter og nedsat funktion i knæled”.

> Læs mere

dkpaed@yahoo.dk

T +45 25 78 56 36

Kærvangen 14
2820 Gentofte


karen.png

Karen Kaae

Psykoterapeut

Udvikler af Kerneterapi - en terapiform hvor klienten hjælpes på en rejse ind i et kropsligt univers, så de kommer i kontakt med sig selv og deres indre kerne. Karen Kaae arbejder både med krop, livsenergi, følelser, tanker og spiritualitet. På den måde får klienterne kontakt med de følelser og erindringer, de har lejret i kroppen, og som kan forhindre deres energi i at strømme. Hun arbejder med kriser, traumer, depressioner, sygdomme, angst og stresstilstande både med samtaleterapi, Kerneterapi, tegneterapi eller anden terapiform, der kan hjælpe klienten.

Karen Kaae har arbejdet som psykoterapeut siden 1985, både med individuelle klienter, par og grupper, derudover som supervisor og underviser. Hun har været primær psykoterapeut på Ernæringsterapeut uddannelsen siden 1996. Er medstifter og ejer af CET og IFIB.

> Læs mere

kk@cetcenter.dk

T +45 22 71 47 64

Institut for Integreret Behandling

Ryesgade 27, Baghuset 1. sal

2200 København N

dorthe.png

Dorthe Krogsgaard

En af de to Touchpoint partnere
En af de fire partnere i Institut for Integreret Behandling (IFIB) 
Dorthe har siden starten af sin første klinik i København i 1983, været en af de mest efterspurgte zoneterapeuter. 
Hun er en kendt og respekteret behandler med flere lederposter inden for zoneterapi i ind- og udland. 
Som part i Touchpoint-teamet har hun efteruddannet størsteparten af zoneterapeuterne i Danmark og udlandet. 
Tværfagligt underviser Dorthe manuelle behandlere som internationalt certificeret underviser i Nerverefleksologi og tog initiativ til dannelsen af Netværk for Integreret Behandling (NFIB). 

Og så er hun iøvrigt vild med kunst, yoga, jazzmusik og picnic i byens rum. 

> Læs mere

dk@touchpoint.dk

T +45 33 11 18 42

Institut for Integreret Behandling

Ryesgade 27, Baghuset 1. sal

2200 København N


micala.png

Micala Bendix

Osteopat

Osteopati beskrives ofte som manuel medicin, der ved hjælp af videnskaben forsøger at genoprette kroppens naturlige balance og funktion. Ved hjælp af hænderne alene, undersøger og behandler vi lidelser i bevægeapparatet, der kan påvirke relationen mellem nerver, muskler, led, bindevæv, organer og kranie. Teknikkerne er mangfoldige og tilpasset den enkelte.

Jeg er uddannet i London i 1994 som osteopat og har siden taget en sensorisk teater uddannelse, hvor jeg foruden mit virke som osteopat også afholder kreativ kropsbevidstheds workshops.

> Læs mere

T +45 40 23 95 03

Kiropraktor Klinik

Linnésgade 25, 3. sal

1361 København K

2K2E5377-1.png

Bodil Hjorth Poulsen

Psykomotorisk terapeut / afspændingspædagog

Master i sundheds-pædagogik

Bodil har arbejdet med kropsterapi, behandling og undervisning i 28 år. I 20 år tilknyttet uddannelsen til psykomotorisk terapeut/afspændingspædagog. Forfatter til instruktions cd’er og dvd samt flere bøger, bl.a. ’Hovedpinefri med kropsbevidsthed, træning og afspænding’.

Speciale:

• Hovedpine

• Muskel- og ledsmerter

• Stress- og overbelastningsproblematikker

• Søvnproblemer, uro og anspændthed

• Spiseforstyrrelser

En session varer 75 minutter og består af en udredende samtale, øvelser og kropsbehandling.

> Læs mere

bodilhjorthpoulsen@gmail.com

T +45 2328 012


Charlotte Stillpoint.jpg

Charlotte Stausholm

Akupunktør, Shitsu terapeut

Jeg tilbyder i min klinik Akupunktur og Shiatsu - to former for behandling der begge udspringer af klassisk kinesisk medicin teori (TCM).

TCM er meget forskellig fra den vestlige medicinopfattelse. Helt forenklet opererer man i TCM med begrebet qi (udtales chi, på japansk ki), som bedst oversættes til livsenergi og som er forbundet med alle livsprocesser. Qi er essensen af al bevægelse og den strømmer overalt i og udenfor kroppen og påvirker vores kropslige, mentale og sjælelige tilstand.

Qi bevæger sig i kroppen langs meridianerne – et system af 12 baner – og sikrer en optimal fordeling af energi så kroppen opretholder den balance der skal til for at fungere som et helt menneske. Det være sig fysisk såvel som psykisk.

Sygdom opfattes som en ubalance i denne fordeling. Når man føler sig træt og svag og får skavanker er det et udtryk for at qi ikke flyder frit i kroppen, at den flyder for hurtigt, for langsomt eller er blokeret eller svag. Man har en ubalance i sit qi-system.

Akupunktur og Shiatsu er begge metoder til at genoprette denne balance.

I TCM arbejder man også med andre grundsubstanser: Blod, Shen, Jing og Jin-Ye. Behandlinger strækker sig over akupunktur, urter, massage, moxa, cupping, livsstils- og kostvejledning.

> Læs mere

info@stillpoint.dk

T +45 20 22 24 08

Institut for Integreret Behandling

Ryesgade 27, Baghuset 1. sal

2200 København N

 

Birgitte Dath.jpg

Birgitte Dath

KranioSacral terapeut, CST-D

KranioSakral Terapi er en blid men meget dybdegående terapiform, som har fokus på at rette dysfunktioner i nervesystemet og forbedre væskecirkulationen omkring hjerne og rygmarvskanal. Dermed styrkes kroppens selvhelbredende evne.

Jeg er diplom certificet KranioSakral Terapeut fra Upledger Instituttet og har sideløbende taget kurser i osteopatiske teknikker indenfor nerve- og visceral manipulation.
Jeg har haft egen klinik siden 2002. Jeg er uddannet massør og Bevægelsespædagog fra Gotvedinstituttet. Har undervist i bevægelse og træning i mange sammenhænge. Oprindelig uddannet cand.pharm i 1987.

> Læs mere  

bd@birgittedath.dk

T +45 40 46 54 42

 


Merete Stensen

Fysioterapeut, SE-Traumeterapeut, MPH

Har gennem de sidste 27 år arbejdet som kropsterapeut, med udgangspunkt i fysioterapien, suppleret med løbende videreuddannelser i komplementære behandlingsformer. De sidste 10 år har mit fokus særlig været på kræftramte og senfølger efter sygdomsforløb og behandling.

Somatic Experiencing (SE-Traumeterapi) er en terapeutisk behandlingsmetode, udviklet af Dr. Peter Levine, som aktiverer kroppens helende ressourcer og hjælper dig med at regulere og genetablere balance i dit nervesystem. Det være sig efter overvældende oplevelser, fysisk eller mental overbelastning eller forskellige smertetilstande. Metoden er kropsorienteret, og jeg benytter en kombination af samtale og berøring til at løse blokkeringer og til at hjælpe kroppen og nervesystemet med at kunne fungere med større grad af frihed. Terapeutisk berøring er særlig effektfuldt til at nå ind der, hvor sproget ikke altid rækker.

> Læs mere

mstensen@mail.dk

T 6068 0449