gunda

Gunda R. Jensen

  • Læge
  • Konsulent for komplementær- og alternative behandlere (KAM)

Jeg har læst medicin og kommunikation på universitetet i Hamborg. Undervejs i medicinstudiet var jeg allerede interesseret i komplementær medicinsk behandling. Jeg deltog i flere kurser indenfor homøopati og naturmedicin, som er en frivillig del af medicinstudiet i Tyskland.

Jeg har haft alvorlig sygdom tæt inde på livet og har suppleret min lægelige viden med mere erfaringsbaserede og spirituelle behandlingsformer. Jeg er uddannet kranio-sakral terapeut og har flere kurser indenfor kinesiologi, ernæring, smertebehandling og healing. Et vigtigt engagement for mig er brobygning mellem det etablerede sundhedsvæsen og KAM behandling.

Som konsulent kan jeg vejlede om de forskellige behandlingsformer. Udgangspunktet er dog altid, at behandlingerne er et supplement til den lægelige behandling ikke et alternativ. Derfor kalder vi det bevidst for "komplementær" behandling og ikke "alternativ".

Kontakt:
Konsulenten kan kontaktes telefonisk bedst mellem kl. 18-19.

Konsulenten vil rådgive om de forskellige behandlingsmuligheder i NFIB.
Samtalen tager som regel 5-15 minutter. Under samtalen vælges der en behandler, som får tilsendt en mail fra konsulenten. Derefter tager den pågældende behandler kontakt til klienten. Samtalen med konsulenten er gratis.

OBS:
Konsulenten tager ikke stilling til lægelige spørgsmål.
Selve behandlingen diskuteres ikke under konsulentsamtalen.
Et forløb i NFIB er et supplerende tilbud efter eget valg og det erstatter på ingen måde behandlingen hos lægen.

T +45 28 40 80 71
info@nfib.dk